Connect with us

Nieuwste

Koninklijke bruiloft op til: prinses Beatrice heeft ‘ja’ gezegd!

Iets om naar uit te kijken!

Vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi ging op de knieën voor prinses Beatrice. En de Britse prinses zei ja. Donderdag werd de verloving officieel wereldkundig gemaakt. Beatrice is de oudste dochter van prins Andrew.

Instagram

De prinses en haar verloofde Edoardo zeiden in een verklaring: “We zijn beiden zo blij om samen aan dit levensavontuur te beginnen en kunnen wachten om te trouwen. We hebben zovele gedeelde interesses en waarden en we weten dat we hier de volgende jaren, vol liefde en geluk, veel baat bij zullen hebben.”

In een verklaring op de website van prins Andrew staat te lezen dat Edoardo zijn aanstaande bruid eerder deze maand in Italië ten huwelijk vroeg. De trotse hertog van York verklaarde: “Edo ontwierp in samenwerking met de Britse juwelenontwerpster Shaun Leane een ring.” De bruiloft gaat plaatsvinden in 2020.

Edoardo Mozzi is geen onbekende in koninklijke kringen. Hijzelf stamt overigens ook af uit een adellijk gezin. De eerste man van zijn moeder was immers graaf Alessandro Mapelli Mozzi. De Italiaan (34) is multimiljonair en vastgoedmagnaat. Het koppel is al een jaar samen en ze werden voor het eerst samen gespot tijdens het Gala van de National Portrait Gallery in maart 2019. Ze zouden elkaar leren kennen hebben via gezamenlijke vrienden.

Lees verder

Nieuwste

Meisjes in auto snappen dus nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal…

Sinds kort weten we dat Nederland voorlopig nog ietsje verder op slot gaat. En dat zelfs tot 1 juni. Ehh juni! Grote groepen mensen mogen niet meer bijeen komen en onderling moet men proberen anderhalve meter afstand te bewaren.

Het coronavirus is immers zeer besmettelijk en dat gebeurd vaak via hoesten of niezen. Nu is het natuurlijk nog maar de vraag of iedereen in Nederland zich gaat houden aan deze regels…

Meisje snapt nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal
Want als de gemiddelde Nederlander net zo reageert als deze jongedame zijn we echt verloren als mensheid! Luister zelf maar even anders:

Lees verder

Nieuwste

Albert Heijn onder vuur door manipulatie van deze foto van werknemers:

Tijdens de coronacrisis zijn bijna alle sectoren de dupe van de gevolgen ervan. Supermarkten als de Albert Heijn lijken daarentegen in gouden tijdens te verkeren. Uit eerdere nieuwsberichten bleek dat de supermarkt tijdens de corona-hamsterweken omzetten haalden die ze tijdens het kerstseizoen alleen zagen.

Vakkenvullers en kassamedewerkers moeten de boel draaiende houden in deze bizarre tijd. Daarom hebben een aantal een boodschap aan de supermarktketen gestuurd. Dit in de vorm van een tekst geschreven met stoepkrijt voor een van de filialen. Er staat “Vakkenvullers, we kunnen niet zonder jullie. Minimumloon 14 euro!”

Albert Heijn manipuleert foto
Albert Heijn was zó trots op de foto dat ze hem zelf ook geplaatst hebben. Maar dan een ietwat aangepaste versie van de foto. Ze hebben namelijk het deel ‘Minimumloon 14 euro’ digitaal weg weten te poetsen en andere stoeptegels te plaatsen.

Lees verder

Nieuwste

Chinese stad Shenzhen verbiedt dus eten hond en kat

SHENZHEN – Naar aanleiding van het uitbreken van de coronacrisis heeft de Chinese stad Shenzhen het eten van honden en katten verboden. Die dieren worden in China traditioneel als voedsel gezien. Maar het virus brengt verandering.

De autoriteiten zeggen dat het verbod van honden en katten eten vanaf 1 mei zal ingaan. Wetenschappers vermoeden dat het coronavirus ooit van dieren op mensen is overgegaan.

„Honden en katten hebben een veel hechtere band met mensen ontwikkeld dan andere dieren”, laat het stadsbestuur weten. „Het verbieden van de consumptie van honden en katten is een veelvoorkomend besluit in ontwikkelde landen als Hongkong en Taiwan”, meldt het bestuur van de ’tech-hoofdstad van de wereld’.

Bron: De Telegraaf

Lees verder

Trending