Connect with us

Holland

Gaby Blaaser vindt kritiek op haar pikante foto’s onnodig.

“De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste.”

De volgers van Gaby Blaaser kunnen maar geen genoeg krijgen van haar gewaagde foto’s. Gaby onthulde aan LINDA dat ze daar best trots op is. De blonde babe verklaarde aan het magazine: “De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste.”

https://www.instagram.com/p/B2ZBkAXgMSb/

“Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair.”

De gewaagde foto’s van Gaby kunnen altijd op veel bijval rekenen en worden massaal leuk gevonden en becommentarieerd. Ze zegt echter dat de foto’s heel wat moeite kosten om te maken. De blondine zei: “Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair.”

Verder geeft ze aan dat ze heel hard werkt om haar lichaam in vorm te houden. “Ik werk keihard voor mijn lijf. Ik houd van strak met curves. Daarvoor train ik vijf keer in de week samen met een personal trainer, doe aan krachttraining en let op mijn calorieën. Maar drink wel mijn wijntje en eet ook brood”, klinkt het.

Gaby denkt er niet aan om cosmetische ingrepen door iemand anders te laten betalen. Ze zei: “Ik heb een lelijke krak bij mijn wenkbrauwen laten botoxen, maar dat betaal ik liever zelf.” De blondine trekt zich niets aan van de kritiek die ze soms krijgt. Daarover verklaarde ze: “Als je toegeeft aan kritiek, verloochen je jezelf. Inmiddels heb ik mijn volgers opgevoed en zijn de comments veel positiever. Je moet ook niet te vaak je postvak openen, want daar zitten gekkies in. Laatst werd me veel geld geboden voor één nacht seks. Uiteraard ga ik nergens op in.”

Lees verder

Holland

Vrouw tuft twee keer in het gezicht van meneer agent – dat laat agent niet weer gebeuren

We snappen tot de dag van vandaag niet waarom mensen het zo lastig vinden om mee te werken aan de eisen van een agent. Als een agent vraagt om je te legitimeren dan doe je dat, al zou je mee moeten naar het bureau, dan doe je dat.

Een agent heeft het recht om bij gebreken actie uit te voeren. Deze dame dacht dat zij niet onder de wet viel en besloot tot twee maal toe te tuffen in het gezicht van meneer de agent.

Op een gegeven moment was voor meneer de maat vol en besloot hij haar maar aan te pakken. Het had veel harder gekund moeten we zeggen.

Maar de enige straf voor dit soort types is zo hard mogelijk aanpakken. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder

Holland

Buren zamelen geld in om 5-jarig slachtoffertje van flatbrand waardig afscheid te geven.

Het meisje (5) uit Brunssum overleed aan haar verwondingen nadat haar kleren vuur vatten toen ze te dicht langs een kaars liep.

Het meisje (5) dat zaterdag zwaargewond raakte tijdens een flatbrand in Brunssum is dinsdag bezweken aan haar verwondingen. Nu startten de buren een inzamelingsactie om haar een waardig afscheid te geven. Haar kleren hadden vuur gevat nadat ze te dicht langs een kaars was gelopen.

Facebook

Een van de initiatiefnemers van de inzamelactie is Theo Senden. De man was met zijn zoons in de wijk aan het werk toen het drama plaatsvond. Hij getuigde aan 1Limburg: “We hoorden opeens een noodkreet en zijn daarheen gerend.” Toen ze bij de flat arriveerden, zagen ze de zwaargewonde moeder en haar dochter op het balkon staan.

Theo kon de vrouw samen met andere buren van het balkon redden. Daarna viel de deur van het brandende huis in het slot. Daardoor konden ze tragisch genoeg niet meer bij het meisje komen. Senden zei: “We hebben de deur ingetrapt om het meisje naar buiten te halen.” Helaas kwamen ze te laat.

Nu deed Senden een emotionele oproep op Facebook. Hij schreef: “Door een vreselijk ongeval met ernstige brandwonden. Heb je met moed en kracht gestreden. Helaas ging het niet meer. En ben je vanmiddag overleden aan je verwondingen. We hopen dat je in de hemel het kinderparadijs wel mag beleven.”

Lees verder

Holland

‘Goede’ buurvrouw plundert bankrekening van bejaarde dame.

De 75-jarige vrouw was dolblij toen haar buurvrouw aanbood om boodschappen voor haar te doen. Nu is ze 80.000 euro lichter.

Een bejaarde dame uit Breda (75) was dolblij toen haar buurvrouw voorstelde om boodschappen voor haar te doen. De vrouw is zelf immers hulpbehoevend. De nietsvermoedende bejaarde vrouw had haar pinpas en pincode aan de buurvrouw overhandigd, maar dat draaide uit op een nachtmerrie.

Louter ter illustratie.

Nadat de bejaarde vrouw haar rekening niet meer kon betalen, en zelfs haar huis dreigde te verliezen, werden de hulpverleners gealarmeerd. Maandag werd de 59-jarige buurvrouw gearresteerd na een omvangrijk onderzoek. Ze zou tussen 1 maart 2018 en 1 februari 2019 meer dan 80.000 euro hebben geplunderd van de rekening van haar buurvrouw.

Verder wordt ze ervan verdacht een internet betaalaccount te hebben geopend op naam van het slachtoffer. Mogelijk deed ze dat aan de hand van een telefoon die ze uit de woning van de dame stal.

Lees verder

Trending