Connect with us

Holland

Gaby Blaaser vindt kritiek op haar pikante foto’s onnodig.

“De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste.”

De volgers van Gaby Blaaser kunnen maar geen genoeg krijgen van haar gewaagde foto’s. Gaby onthulde aan LINDA dat ze daar best trots op is. De blonde babe verklaarde aan het magazine: “De sexy versie van mezelf vind ik de allerleukste.”

https://www.instagram.com/p/B2ZBkAXgMSb/

“Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair.”

De gewaagde foto’s van Gaby kunnen altijd op veel bijval rekenen en worden massaal leuk gevonden en becommentarieerd. Ze zegt echter dat de foto’s heel wat moeite kosten om te maken. De blondine zei: “Op Insta zoek ik altijd naar de mooiste manier om te poseren. Liefst een tikkeltje ordinair.”

Verder geeft ze aan dat ze heel hard werkt om haar lichaam in vorm te houden. “Ik werk keihard voor mijn lijf. Ik houd van strak met curves. Daarvoor train ik vijf keer in de week samen met een personal trainer, doe aan krachttraining en let op mijn calorieën. Maar drink wel mijn wijntje en eet ook brood”, klinkt het.

Gaby denkt er niet aan om cosmetische ingrepen door iemand anders te laten betalen. Ze zei: “Ik heb een lelijke krak bij mijn wenkbrauwen laten botoxen, maar dat betaal ik liever zelf.” De blondine trekt zich niets aan van de kritiek die ze soms krijgt. Daarover verklaarde ze: “Als je toegeeft aan kritiek, verloochen je jezelf. Inmiddels heb ik mijn volgers opgevoed en zijn de comments veel positiever. Je moet ook niet te vaak je postvak openen, want daar zitten gekkies in. Laatst werd me veel geld geboden voor één nacht seks. Uiteraard ga ik nergens op in.”

Lees verder

Holland

Kleindochter laat duttende opa (80) viraal gaan.

Dik Breur is dol op dutjes doen. De Rotterdamse opa (80) valt zo vaak in slaap, dat kleindochter Chelsea om er een Instagrampagina aan te wijden. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Dik’s Dutjes’.

Het is de vaste routine ten huize Breur: na het avondmaal en een glaasje wijn, kijkt Dik een beetje televisie en dan valt hij steevast in slaap. Kleindochter Chelsea (29) vertelde aan Editie NL: “Hij heeft elke dag een after dinner-dip. Meestal terwijl hij naar Bold & the Beautiful kijkt.”

View this post on Instagram

Summer nap😴 #diksdutjes

A post shared by Dik's Dutjes (@diksdutjes) on

Met geen stokken wakker te krijgen

Chelsea legt uit dat opa met geen stokken wakker te krijgen is. De enige truc is fluiten. De kleindochter legt uit dat de televisie vaak superhard staat en dat Dik een beetje doof is. Maar fluiten werkt volgens haar gek genoeg wel

Chelsea legt uit dat ze jarenlang bij haar opa woonde. Ze vervolgde: “Als mijn vrienden over de vloer kwamen, vonden ze zijn slaapgewoonten zo hilarisch dat ze vroegen of ik alsjeblieft filmpjes kon sturen.”

En van het ene kwam het andere. Nu blijkt de Instagrampagina van de slapende opa een enorm succes. De pagina heeft meer dan 1.100 volgers en Chelsea verwent de fans regelmatig met nieuwe slaapfilmpjes van haar opa.

Lees verder

Holland

Zoon Bridget Maasland zwaar geblesseerd na ongeluk.

De zoon van Bridget Maasland, Mees, heeft brute pech gehad. Hij is namelijk zwaar geblesseerd geraakt bij het trampolinespringen.

Dat meldt de presentatrice op Instagram. Ze postte kiekjes van haar zoon die terug thuiskomt en ook zijn hondje weer ziet. De blondine schreef: “Herenigd na 3 weken, #elleboogfractuur, #trampoline.”

De presentatrice en haar zoon worden overladen met steunberichten. De volgers zitten heel erg in met het mannetje. Iemand schreef: “Wat sneu, nou sterkte Mees en hoop dat het snel geneest.” Een andere volger reageerde: “Aah beterschap voor je zoontje.”

Bridget heeft overigens leuke vakantieplannen in het vooruitzicht. De presentatrice onthulde dat ze in september met niemand minder dan Rachel Hazes op reis vertrekt! Het is geen geheim dat de presentatrice het nog altijd goed kan vinden met haar ex-schoonmoeder.

Lees verder

Holland

Joey liet Gaby alle hoeken van de hotelkamer zien.

Joey Vanherle (25) onthult dat hij en Gaby Blaaser wel degelijk tussen de lakens kropen tijdens de opnames van The Bachelorette. Dat verklapte hij in de podcast van Kiki Düren.

Kiki werpt hem de vraag voor die op iedereens lippen brandt, namelijk wat er nu achter dat gordijn gebeurde. Ze vroeg hem: “Ik denk dat ik namens heel Nederland spreek: wat gebeurde er achter dat gordijn… dat gordijn ging dicht?”

Een blozende Joey stamelt: “Ja, wat gebeurde daar.” Dan kan hij niet langer ontkennen dat ze wel degelijk het bed gedeeld hebben. En dan te weten dat Gaby de volgende dag doodleuk nog met Niek op date ging!

Joey gaat verder: “We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen. En daarna werd het héél privé, ja …”

Lees verder

Trending