Connect with us

Heftig

Barbie verbitterd na relatiebreuk: “Net een kindje verloren samen en dan zoiets doen.”

Heeft Maron een misstap begaan?

Verbijstering alom dit weekend. Compleet uit het niets kondigde Samantha de Jong alias Barbie aan dat ze opnieuw vrijgezel is. Op dat ogenblik wist haar (ex-)vriend Maron Hill blijkbaar nog van niets. Dat wijst erop dat Barbie hem via de sociale media dumpte. De beslissing om een punt achter hun relatie te zetten, was echter niet impulsief.

Instagram

Samantha was enkele weken geleden nog erg gelukkig met Maron en verwachtten samen een kindje. De voormalige realityster werd echter getroffen door het noodlot en kreeg een miskraam. Opnieuw een zware klap voor de geplaagde Samantha.

Nu reageerde de blondine voor het eerst op de relatiebreuk. Het heeft er alle schijn van dat Maron een misstap beging. Ze schreef:

“Na een rotweekend achter de rug, probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden hebt en niet meer in je leven is! Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen en dan zo iets doen, hoe meer pijn kan een mens nog hebben.”

Instagram

Verder geeft ze aan dat ze erg teleurgesteld is om de reacties te lezen van mensen van wie ze dacht dat ze het beste met haar voor hadden. Samantha rondt haar emotioneel bericht af: “Ik haat het als mensen liegen bedriegen en vooral niet eerlijk zijn, daar kots ik het meeste van, ik ben een goed persoon van mezelf, gun iedereen alles en waarom gebeuren er altijd dingen bij de mensen die het juist niet verdienen?”

Instagram

Later gaf de blondine nog mee dat ze hier sterker zal uitkomen. Op Instagram postte ze: “Pijn maakt je sterker, angst maakt je bewust, gebroken hart maakt je wijzer, bedankt verleden voor een betere toekomst.”

Lees verder

Heftig

Moeder van Mark Rutte overleden

De moeder van premier Mark Rutte is overleden. Ze is 96 jaar geworden.

De premier en zijn familie hebben haar afgelopen vrijdag in besloten kring begraven. Ze is overleden op woensdag 13 mei, naar nu bekend is geworden. De afgelopen weken werkte de premier gewoon door.

De moeder van de premier woonde al enige tijd in een verzorgingstehuis in Den Haag. Vorige maand werd bekend dat er in het tehuis corona was uitgebroken. Daaraan is Ruttes moeder in elk geval niet overleden, want vlak voor haar overlijden is ze daar nog op getest.

Rutte was al jaren mantelzorger voor zijn moeder, die al sinds eind jaren ’80 weduwe was. De laatste weken voor haar dood kon hij haar door de coronamaatregelen niet meer bezoeken.

De vader van Rutte was eerst getrouwd met haar zus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleed zij in een Jappenkamp. Toen Ruttes vader na de oorlog terugkeerde naar Nederland, klikte het met de jongere zus van zijn vrouw. Hij had haar voor het laatst gezien toen ze nog een meisje was, zo vertelde Rutte ooit in een interview. Ondanks het leeftijdsverschil trouwden ze en kregen nog kinderen. Rutte is de jongste uit het gezin en heeft zes oudere (half) broers en zussen. Eind jaren tachtig verloor hij ook al een broer aan aids en later nog een zus.

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder
Advertisement

Trending