Connect with us

Populair

Serveerster rekent ‘irritante’ klanten 10 euro extra aan.

Terecht?

We kennen allemaal de leuze ‘klant is koning’ wel. Het is een spreuk die er bij werknemers ingehamerd wordt om de klanten de best mogelijke service te bieden.

Maar soms zouden we ze zo graag willen zeggen dat ze fout zijn en dat is precies wat deze Spaanse serveerster deed op een heel creatieve manier. De werkneemster besloot om haar ‘irritante’ klanten 10 euro extra aan te rekenen voor hun gedrag.

Onderaan de rekening voor een rondje drankjes had ze geschreven: “Por tocar los cojones.” Dit gezegde wordt in het Spaans gebruikt voor mensen die iemand het leven onmogelijk maken of met iemands voeten spelen. Het bedrag van de rekening in Bar Eguzki, in Bermeo in het noorden van Baskenland, voor een aantal drankjes kwam uit op een totaalbedrag van 12,50 euro.

Maar met de toeslag voor het vervelend gedrag bedroeg het totaalbedrag 22,50 euro. De rekening ging algauw viraal nadat de bar het op de sociale media gedeeld had en zorgde voor verdeelde reacties.

Maar al snel bleek dat het een grap was van de serveerster genaamd Anka, die haar baas in de maling wilde nemen. De werkgever van de serveerster drinkt namelijk elke donderdag met vrienden in de zaak en de vrouw wilde een grapje met hem uithalen.

Anka verklaarde aan Publico: “Ja, hij betaalde de extra! Het was het best gespendeerde geld van zijn leven!”

Onlangs kwam een Italiaanse restauranteigenaar nog in het nieuws nadat hij een lastige klant op een komische manier de les had gespeld. Massimo Donato maakte echter geen grapje toen hij een klant, die een slechte review had achtergelaten op TripAdvisor, zei: “Probeer Parmezaans kaas op koeienvlaai, voor jou zou het perfect moeten smaken.”

De klant had een review met één ster geschreven en noemde het restaurant ‘tweede na koeienvlaai’ nadat Massimo hem geweigerd had om kaas op zijn zeevruchtengerecht te doen.

Wat vind jij hiervan? Een toeslag voor ‘irritante’ klanten – een goed idee? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Eguzki Bermeo

Lees verder

Nieuwste

Politie filmt dakloze vrouw die opera zingt in metro en gaat wereldwijd viraal.

Deze vrouw hoort thuis op een podium!

Er wordt opgeroepen om een dakloze vrouw een platencontract te geven nadat ze gefilmd werd hoe ze opera zong in een metrostation in de Verenigde Staten.

Facebook

De video toont Emily Zamourka (52) die feilloos Puccini zingt in een metrostation in Los Angeles. Ze houdt een trolley en enkele tassen vast, waarin al haar bezittingen zitten.

De politie van LA tweette de video en schreef: “4 miljoen mensen noemen LA hun thuis. 4 miljoen verhalen. 4 miljoen stemmen … iets waarvoor je even moet stoppen en luisteren, om zoiets moois te horen.”

Facebook

Haar spontane optreden ging compleet viraal en nu roepen mensen op om haar een podium te geven. Haar stem was zo mooi dat sommigen beweerden dat de video niet echt was. Anderen bevestigden echter dat ze haar verschillende keren gezien hadden in de metro van LA.

Emily, die later geïdentificeerd werd door NBC, is een violiste en pianiste, die van Rusland naar de VS emigreerde toen ze 24 jaar was. Ze heeft geen specifieke opleiding als operazangers en was lerares voor ze dakloos werd vanwege gezondheidsproblemen.

Emily zei dat ze momenteel op een stuk karton in een autoparking slaapt, maar zei: “Ik slaap waar ik kan slapen. Er zijn mensen die medelijden met mij hebben, maar ik wil niemand tot last zijn.” Ze voegde eraan toe: “Weet je waarom ik in de metro zing? Omdat het zo goed klinkt.”

Lees verder

Nieuwste

Jochie gepest omdat hij altijd hetzelfde draagt – dan nemen klasgenootjes hem apart.

Laten we deze helden overladen met hartjes!

Een jongen genaamd Michael Todd werd zijn hele leven lang gepest omwille van zijn kleding. Maar alles zou veranderen wanneer zijn klasgenootjes hem apart namen.

Michael Todd kende geen gemakkelijke start in het leven. Zo lang hij zich kon herinneren, werd hij gepest. Zijn mama is arm en kon het zich niet permitteren om nieuwe kleding te kopen voor haar zoon. Daarom moest hij elke dag dezelfde kleding dragen. Daardoor werd hij helaas een gemakkelijk doelwit voor gemene pestkoppen.

YouTube

Michael verklaarde aan WHBQ: “Nee, ik heb niet echt kleding thuis. Ik word al mijn hele leven lang gepest.”

Maar dan veranderde alles. Er stapten twee football spelers van de school naar hem toe. Michael was aanvankelijk zenuwachtig en zelfs bang, want een van hen had hem vroeger ook al eens uitgelachen.

De twee spelers in kwestie, Antwan Garrett en Kristopher Graham, hadden opgemerkt hoe andere studenten Michael gepest hadden. Ze wilden er iets aan doen.

Ze waren in hun kleerkast gedoken en kozen schoenen en kleding uit voor Michael. Kristopher zei hem: “Het spijt me dat ik je uitlachte. Ik wil iets geven om het goed te maken.” De jongens bekenden dat ze op huilen stonden toen ze zagen hoe Michael geëmotioneerd was.

De beelden van het moment gaan ondertussen razendsnel viraal. En als je het ziet, zal je begrijpen waarom!

Lees verder

Holland

Yolanthe Cabau overlaadt enige man in haar leven met zoentjes.

Zo schattig!

Nu de breuk tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder definitief lijkt, is er nog slechts één man in haar leven. En dat is natuurlijk haar schattige zoontje Xess Xava (3), die nu met alle aandacht gaat lopen. Op Instagram laat de voormalige voetbalvrouw zien hoeveel ze van hem houdt.’

Instagram

Op haar social media postte Yolanthe een superschattig filmpje van haar en haar ventje. De brunette overlaadt haar zoontje met zoentjes en uiteraard vindt Xess Xava het allemaal geweldig.

En ook bij de fans valt de video goed in de smaak. Haar post wordt overspoeld met complimentjes en positieve reacties. Onder andere Bobbi Eden en Xander de Buisonjé reageren met een hartje. Zelfs Paris Hilton, die een vriendin blijkt te zijn van Yolanthe, reageert met ‘Goals!’

Vorige week onthulde Yolanthe nog in het tijdschrift Grazia hoe belangrijk haar zoontje voor haar is. Ze zei: “Hij is de allerbelangrijkste en dierbaarste persoon op de wereld voor mij.” Helaas bleef Yolanthe evenmin gespaard van de zogenoemde moedermaffia die kritiek leverde op haar ouderschapskwaliteiten. Daarover zei ze stellig: “Mijn zoon is mijn alles en ik doe er alles aan om de beste moeder voor hem te zijn. Xess straalt en is gelukkig. Wat anderen ook vinden, dat is voor mij wat telt.”

Lees verder
Advertisement

Trending