Connect with us

Nieuwste

Baby stierf nadat mama hem meenam naar discotheek en dronken op hem in slaap viel.

Verschrikkelijk!

Een moeder uit Wales werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar en 4 maanden nadat haar vier weken oude baby overleed nadat ze dronken bovenop hem in slaap was gevallen. Ze had haar baby eerst meegenomen om een avondje te gaan stappen in een discotheek.

Marina Tilby (26) werd afgelopen vrijdag veroordeeld en de rechter omschreef het incident als een schandalig geval van moederlijk egoïsme.

Getuigen zagen hoe de moeder haar baby herhaaldelijk over en weer gooide naar haar zus in een discotheek in New Quay in Wales. Daarna namen ze hem naar een caravan samen met twee mannen die ze die avond ontmoet had.

Tilby was zo dronken dat haar zus, die ook in de caravan verbleef, meer dan een uur nodig had om haar wakker te krijgen. Baby Darian werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later zou overlijden. De baby werd in de vroege uurtjes van 31 maart 2017 levenloos met bloed in zijn mond aangetroffen naast de dronken moeder.

De openbare aanklager zei dat Tilby dronken bovenop hem in slaap was gevallen, waarna het kind een hartaanval leed.

Maar het medisch bewijs kon niet met zekerheid bepalen of de doodsoorzaak het bovenop hem liggen was of dat het kind eventueel aan wiegendood overleed. De moeder werd uiteindelijk schuldig bevonden aan opzettelijke kinderverwaarlozing. De rechter drukte zijn ongemak uit over het feit dat de precieze doodsoorzaak niet vastgesteld kon worden.

De rechter zei: “Het is de verantwoordelijkheid van een moeder, de plicht van een moeder en haar natuurlijk instinct om de zorg en de veiligheid van haar vier weken oude kind boven wat dan ook te plaatsen.”

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van dit kleintje dat geen eerlijke kans heeft gekregen.

Bron en afbeeldingen: SWNS en Metro

Lees verder

Nieuwste

Rachel somber over verzoening: ‘Ik vraag Rox en André niet meer om het goed te maken’

De taak van Rachel Hazes zit erop. De weduwe van volkszanger André Hazes probeerde de afgelopen maanden haar dochter Roxeanne en zoon André hun jarenlange ruzie bij te laten leggen, maar dat is tot op heden niet gelukt. Aan Story vertelt Rachel dat Roxeanne en André er nu samen uit zullen moeten komen, zonder de hulp van hun moeder.

Als het aan Rachel Hazes ligt verschijnen haar kinderen Roxeanne (27) en André (26) in maart gezamenlijk op haar vijftigste verjaardag. Alleen: het ligt niet aan Rachel, weet de weduwe van André Hazes als geen ander. ‘Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken,’ vertelt Rachel aan Story. ‘Ik hoop dat ze beiden op mijn verjaardag zijn, in maart. Maar ik ga er niet meer specifiek naar vragen. Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf, als het nee is. Ik heb ze nu vaak genoeg voorgesteld het goed te maken. Uit respect naar mijn kinderen en vanwege de teleurstelling naar mezelf, vraag ik het niet meer. Ze weten wel wat mijn droom is, dus het is nu aan hen.’

Sociaal contact
Het verdriet van Rachel over de breuk van haar kinderen, verwerkt ze doorgaans in het bijzijn van haar familie en vrienden: in het bijzonder Rossana Kluivert. ‘Rossana en ik vertellen elkaar alles,’ laat Rachel weten. ‘Ja, echt alles. Het kan zo gek niet zijn, of we weten het van elkaar.’ Toen Rachel enkele maanden geleden begon af te spreken met haar huidige vriend Mike, was Rossana dan ook een van de eerste die hiervan wist. ‘Maar Rossana’s zoon Nino was de allereerste die het wist,’ zegt Rachel. ‘Ik ben heel close met Nino. We eten twee keer per week samen. We bellen elkaar drie keer per week en appen iedere dag: om even te weten hoe het gaat. Een beetje sociaal contact is goed. Het kan geen kwaad om elkaar een beetje in de gaten te houden.’

Huwelijk
Nu Rachel van haar burn-out geen last meer heeft, is het tijd om vooruit te kijken. In haar ideaalbeeld leggen Roxeanne en André hun ruzie bij en leidt ze een liefdevol leven met haar nieuwe partner Mike. Onlangs vertelde Rachel nog aan Story: ‘Ik voel echt dat Mike de ware is. Ik ben erg achterdochtig, door alles wat ik mee heb gemaakt, maar kan me niet voorstellen dat ik het mis heb.’ De liefde van Rachel voor Mike is zelfs dusdanig groot dat ze een huwelijk niet uitsluit. ‘Als Mike me ten huwelijk zou vragen, zou ik ‘ja’ zeggen!’

Bron: Story

Lees verder

Nieuwste

Tortelduifjes Bridget (met nieuwe look) en André tonen hun liefde

André Hazes en Bridget Maasland vinden dat 2020 het jaar van de liefde moet worden. Vlak voordat ‘Brazes’ in het Marokkaanse Casablanca het nieuwe jaar inluidde, had het stapelverliefde stel één duidelijke boodschap aan hun lovers en haters: ‘Laten we liever zijn voor elkaar’.

André en zijn vriendin kregen de afgelopen maanden nogal wat kritiek over zich heen toen ze hun relatie wereldkundig maakten. Met name het leeftijdsverschil (de zanger is 25 jaar, Bridget is 20 jaar ouder) deed veel mensen verbaasd staan. Daarover benadrukt de zoon van wijlen volkszanger André Hazes: ,,Ik hoop op een jaar waarin minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken. Een jaar waar liefde en respect hoger komen te staan dan jaloezie en afgunst.’’

Dat presentatrice Bridget Maasland (45) tot over haar oren verliefd is op haar twintig jaar jongere nieuwe vlam André Hazes (25), laat ze zien met de eerste selfie van hen samen.

Bij het kiekje schrijft Bridget op Instagram: „Maybe it won’t work out. But maybe seeing if it does will be the best adventure ever! ❤️

Hieronder de foto van de tortelduifjes!

Beeld: Instagram

Lees verder

Nieuwste

Waarom de realityserie ‘De Scheetjes’ per direct van de buis is gehaald

Het avontuur van de Scheetjes op SBS 6 heeft opvallend kort geduurd: hun realitysoap ‘De Scheetjes: Bouwen op Bonaire’ is nu alweer van de buis gehaald.

De avonturen van Hans en Karin wisten onvoldoende kijkers te trekken, wat SBS heeft doen besluiten om de realitysoap per direct uit het programmaschema te halen.

De nieuwe Meilandjes
Toch is er volgens de zender geen sprake van een definitieve stop. De realitysoap zou tijdelijk uit het uitzendschema zijn gehaald en SBS zou momenteel naar een ander tijdslot kijken, zodat er meer kans is om de kijker te bereiken. Dat de Scheetjes zulke lage kijkcijfers zouden trekken, komt voor SBS waarschijnlijk erg onverwacht. De verwachtingen voor de realitysoap waren erg hoog. De Scheetjes hadden zelfs de hoop om de opvolgers te worden van het populaire ‘Chateau Meiland’. Ook kregen ze van SBS zelfs dezelfde dag én hetzelfde uitzendtijdstip als de Meilandjes.

Irritatie bij kijkers
Toch mocht dit allemaal niet baten. Kijkers vonden de ‘avonturen’ van het stel totaal niet boeiend en ook het tempo van de soap zou te laag liggen. Daarnaast zorgde het feit dat het stel elkaar continu aansprak met ‘scheet’ bij veel mensen voor irritatie. Waar Chateau Meiland met gemak kijkcijfers richting de miljoen wist te halen, kwamen de Scheetjes maar net in de buurt van 500.000 kijkers.

Vervanging
Om de plek van de realitysoap op te vullen heeft SBS besloten om de komende twee weken herhalingen van ‘Waar is de Mol’ op de maandagavond te gaan uitzenden. Zo kunnen we volgende week zien hoe Johnny met Lil’ Kleine op reis gaat. En de week daarop gaat de presentator op reis met Ronald Koeman.

Bron: TV Gids, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending