Connect with us

Heftig

Ouders halen zich woede op de hals nadat ze peuter dwingen om sigaret te roken.

Het was om een ‘slechte gewoonte’ af te leren.

Waarschuwing: Dit artikel bevat inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een moeder zorgde online voor heel wat ophef nadat ze een video had gepost waarin ze haar peuter dwong om een sigaret te roken.

In de video, die op haar Instagram gepost werd, is te zien hoe de vader de 11 maanden oude baby een sigaret geeft. De babyjongen inhaleerde en zei ‘bedankt’ in het Spaans. De peuter probeerde de sigaret zelf vast te houden en weigerde het te lossen.

De vader moest de sigaret uit de mond van de peuter trekken vooraleer het op de grond viel. De video eindigde met de baby die in tranen uitbarstte.

Volgens de lokale media zou de moeder uit Madrid in Spanje haar excuses aangeboden hebben nadat de video online voor heel wat woedende reacties zorgde.

Ze beweerde dat haar zoon, telkens wanneer hij zijn vader zag roken, altijd naar de tabak greep alsof het voedsel was.

Ze zei dat het haar speet en dat ze wilde zien of hij ervan zou walgen. De moeder voegde eraan toe: “Ik dacht dat hij ervan zou walgen door het in zijn mond te houden, net zoals de moeder die peper op een fopspeen doet om hen van de gewoonte af te brengen.”

“Ik was verkeerd en het spijt me zo zeer en ben bang voor alles wat er nu aan de hand is”, zei ze nog.

Het is niet bekend of de Spaanse overheid actie zal ondernemen tegen de ouders of hen het hoederecht zullen ontnemen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Bron en afbeeldingen: Instagram en Mirror

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Heftig

Politie Almere deelt beelden van bizar steekwapen gebruikt tijdens bijna fatale steekpartij.

Verdachte steekpartij gebruikte boksbeugel met spies.

De politie van Almere deelde beelden van een tiener die op klaarlichte dag in augustus een 29-jarige man probeerde dood te steken. De beelden tonen een erg bizar wapen: een soort boksbeugel met een vlijmscherpe spies.

YouTube

Het bijna fatale steekincident vond plaats op 14 augustus, kort na het middaguur. Vijf personen kregen het aan de stok met een 29-jarige man, die vervolgens werd neergestoken. Het slachtoffer werd in de buik geraakt en overleed bijna aan zijn verwondingen. Een grootschalige zoekactie leverde niets op. Het publiek werd opgeroepen om uit te kijken naar de vijf verdachten. De groep wordt duidelijk in beeld gebracht op de bewakingsbeelden die via het opsporingsprogramma Bureau Flevoland openbaar werden gemaakt.

Een camera van een restaurant in Almere legde haarscherpe beelden vast van de hoofdverdachte. De politie deed een oproep aan de man en andere getuigen om zich te melden.

Lees verder

Trending