Connect with us

Heftig

Man die marihuana in zijn achterste verstopte, schoot zichzelf per ongeluk in edele delen.

En de prijs van domste boef van het jaar gaat naar …

Een onfortuinlijke boef uit Washington in de VS beging een reeks blunders toen hij zich in de edele delen schoot en het wapen probeerde te verstoppen – en dat allemaal terwijl hij drugs in zijn achterste probeerde te steken.

Cameron Jeffrey Wilson (27) droeg op 5 april in zijn appartement een pistool in zijn zak toen het wapen per ongeluk afging en zijn kruis en dij doorboorde. Dat meldt Wenatchee World News.

Wilson, die al 13 keer veroordeeld werd, vroeg zijn vriendin om zich van het wapen te ontdoen alvorens naar het ziekenhuis te gaan.

Toen de delinquent in het ziekenhuis was, kwam er plotseling een prop marihuana uit zijn achterste tevoorschijn terwijl de dokters hem aan het opereren waren.

De politie werd ter plaatse geroepen en toen ze de auto van Wilson onderzochten, vonden ze in zijn bebloede jeans ook nog eens een zak meth aan. De agenten vaardigden een aanhoudingsbevel aan tegen de man, waarna Wilson zich op 18 april vrijwillig aanmeldde.

Tijdens de fouillering in de gevangenis werd er nog een andere prop marihuana uit zijn achterwerk gehaald.

En om het nog erger te maken, bleek uit een aantal telefoontjes vanuit de gevangenis dat Wilson zijn vriendin gevraagd had om niet met het onderzoek mee te werken. De politie luisterde aandachtig mee …

Het lijkt erop dat deze onfortuinlijke boef nu voor een lange tijd in de gevangenis zal mogen verblijven.

Bron en afbeeldingen: New York Post

Lees verder

Heftig

Moeder van Mark Rutte overleden

De moeder van premier Mark Rutte is overleden. Ze is 96 jaar geworden.

De premier en zijn familie hebben haar afgelopen vrijdag in besloten kring begraven. Ze is overleden op woensdag 13 mei, naar nu bekend is geworden. De afgelopen weken werkte de premier gewoon door.

De moeder van de premier woonde al enige tijd in een verzorgingstehuis in Den Haag. Vorige maand werd bekend dat er in het tehuis corona was uitgebroken. Daaraan is Ruttes moeder in elk geval niet overleden, want vlak voor haar overlijden is ze daar nog op getest.

Rutte was al jaren mantelzorger voor zijn moeder, die al sinds eind jaren ’80 weduwe was. De laatste weken voor haar dood kon hij haar door de coronamaatregelen niet meer bezoeken.

De vader van Rutte was eerst getrouwd met haar zus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleed zij in een Jappenkamp. Toen Ruttes vader na de oorlog terugkeerde naar Nederland, klikte het met de jongere zus van zijn vrouw. Hij had haar voor het laatst gezien toen ze nog een meisje was, zo vertelde Rutte ooit in een interview. Ondanks het leeftijdsverschil trouwden ze en kregen nog kinderen. Rutte is de jongste uit het gezin en heeft zes oudere (half) broers en zussen. Eind jaren tachtig verloor hij ook al een broer aan aids en later nog een zus.

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Trending