Connect with us

Heftig

Kersverse ouders vergeten pasgeboren baby in taxi die hen van ziekenhuis naar huis had gebracht.

En de taxichauffeur had helemaal niets in de gaten!

Wie af en toe de krant openslaat, weet dat de realiteit de fictie overtreft. Dat is met dit verhaal niet anders. Een Duits koppel slaagde er namelijk in om hun pasgeboren baby achter te laten in de taxi die hen van het ziekenhuis naar huis had gebracht.

De politie van Hamburg deelde het merkwaardige verhaal op hun Facebookpagina. De ouders waren in de zevende hemel na de geboorte van hun tweede kind. Nadat ze enkele dagen in het ziekenhuis hadden verbleven, mochten ze hun baby eindelijk mee naar huis nemen.

Thuis aangekomen, haalden de ouders hun oudste kind, een 1-jarige baby, uit het voertuig en betaalden de chauffeur. Toen ze op de stoep stonden, zagen ze meteen hun vergissing in!

Een van de wanhopige ouders rende nog achter de taxi aan, maar slaagde er niet in om zijn aandacht te wekken. Er zat niets anders op dan de politie te bellen.

De taxichauffeur had niet het minste idee dat er een ‘verstekeling’ aan boord lag omdat het pasgeboren kleintje vredig lag te slapen op de achterbank. Hij ging een hapje eten en parkeerde de auto in een ondergrondse parkeergarage. Daarna reed hij naar de luchthaven om een andere klant op te halen. Al die tijd had hij niet gemerkt dat er een baby op de achterbank lag.

Maar de passagier op de luchthaven zag uiteraard meteen iets ongewoons toen hij instapte: ze waren niet alleen in de auto! Op dat moment werd het kleintje wakker en begon te huilen. Daarop belde de taxichauffeur de politie.

De politie meldde op Facebook: “Na een kort onderzoek van de baby door een hulpverlener, konden we het gelukkige gezinnetje herenigen en dat leidde tot een vreugdevolle reünie.”

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het gebeurt. DEEL dit bericht met je vrienden als ook jij dit zo’n ongelooflijk verhaal vond!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en Facebook

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Heftig

Politie Almere deelt beelden van bizar steekwapen gebruikt tijdens bijna fatale steekpartij.

Verdachte steekpartij gebruikte boksbeugel met spies.

De politie van Almere deelde beelden van een tiener die op klaarlichte dag in augustus een 29-jarige man probeerde dood te steken. De beelden tonen een erg bizar wapen: een soort boksbeugel met een vlijmscherpe spies.

YouTube

Het bijna fatale steekincident vond plaats op 14 augustus, kort na het middaguur. Vijf personen kregen het aan de stok met een 29-jarige man, die vervolgens werd neergestoken. Het slachtoffer werd in de buik geraakt en overleed bijna aan zijn verwondingen. Een grootschalige zoekactie leverde niets op. Het publiek werd opgeroepen om uit te kijken naar de vijf verdachten. De groep wordt duidelijk in beeld gebracht op de bewakingsbeelden die via het opsporingsprogramma Bureau Flevoland openbaar werden gemaakt.

Een camera van een restaurant in Almere legde haarscherpe beelden vast van de hoofdverdachte. De politie deed een oproep aan de man en andere getuigen om zich te melden.

Lees verder

Trending