Connect with us

Holland

Glennis Grace wil kind met 23-jarig liefje.

Ze fantaseert er zelfs al over!

Zangeres Glennis Grace was in de nieuwe podcast Real Talk tegenover FunX-dj Fernando erg openhartig over haar privéleven. Ze vertelde uitgebreid over haar ontmoeting met haar vriend Lévy (23) en hun kinderwens.

De zangeres vertelde ook dat ze aanvankelijk helemaal niet mee wilde doen aan America’s Got Talent omwille van haar 12-jarige zoon Anthony. Glennis vond het erg dat ze er niet bij kon zijn toen hij naar de middelbare school begon te gaan. De aandacht bracht ook met zich dat Anthony alsmaar meer in de schijnwerpers kwam te staan. Een beroemde mama hebben was voor Anthony, vooral op school, niet altijd even gemakkelijk. “Hij genoot er heel erg van, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen het succes begon heeft hij geen leuke tijd gehad op school. Hij werd gepest. Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben. You picked the wrong child”, zei Glennis.

View this post on Instagram

Happy🙏🏽💜

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

Glennis is ook erg openhartig over haar nieuwe vriend Lévy, de 23-jarige gitarist die ze tijdens AGT leerde kennen. Ze geeft aan dat ze door een erg moeilijke periode ging toen ze hem leerde kennen. “Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen”, vertelde de zangeres.

De AGT-kandidate is erg duidelijk over haar kinderwens met Lévy. “Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wil. Toen het serieus begon te worden tussen ons, heb ik dat gelijk aangegeven. En gelukkig vindt Lévy het niet erg om jong vader te worden.”

Kunnen we dan binnenkort babynieuws verwachten, is de vraag die op iedereens lippen brandt. “Wie weet”, antwoordt Glennis. “We fantaseren er zelfs al over, dus ik hoop dat het me gegeven is.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met alle Glennis Grace-fans die je kent!

Bron en afbeeldingen: YouTube, Story en Instagram

Lees verder

Holland

Opnieuw verwoestend nieuws voor Monique.

Monique Westenberg kreeg de laatste jaren heel wat verdriet te verwerken. In 2018 moest ze afscheid nemen van haar geliefde hond Dunya, die ze liefkozend haar kindje noemde. Vorig jaar overleed haar stiefmoeder en later moest ze ook nog eens het overlijden van haar geliefde oma verwerken. Er lijkt geen einde te komen aan de ellende, want nu moest ze opnieuw afscheid nemen van iemand die haar dierbaar is.

Vreselijk nieuws

De partner van André Hazes kreeg vreselijk nieuws te horen uit Bonaire. Daar overleed een hond in de opvang, Star. Op Instagram schrijft ze dat ze een heel speciale band had met die hond.

De blondine laat weten: “Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya.” Ze wilde ook deze hond adopteren, maar ze twijfelde of het wel zou lukken met Gioia. Monique voegt eraan toe: “Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden.”

Nieuwe puppy

Monique en de zanger adopteerden onlangs wel een andere viervoeter. Tijdens hun vakantie op Bonaire leerden ze het hondje Frenkie kennen. Ze besloten om hem mee te nemen naar Nederland. Zijn zusje Chica kreeg onderdak bij een vriendin van Monique. Frenkie vierde eind april zijn eerste verjaardag en mocht zelfs van een echte hondentaart smullen!

Lees verder

Holland

Buren zamelen geld in om 5-jarig slachtoffertje van flatbrand waardig afscheid te geven.

Het meisje (5) uit Brunssum overleed aan haar verwondingen nadat haar kleren vuur vatten toen ze te dicht langs een kaars liep.

Het meisje (5) dat zaterdag zwaargewond raakte tijdens een flatbrand in Brunssum is dinsdag bezweken aan haar verwondingen. Nu startten de buren een inzamelingsactie om haar een waardig afscheid te geven. Haar kleren hadden vuur gevat nadat ze te dicht langs een kaars was gelopen.

Facebook

Een van de initiatiefnemers van de inzamelactie is Theo Senden. De man was met zijn zoons in de wijk aan het werk toen het drama plaatsvond. Hij getuigde aan 1Limburg: “We hoorden opeens een noodkreet en zijn daarheen gerend.” Toen ze bij de flat arriveerden, zagen ze de zwaargewonde moeder en haar dochter op het balkon staan.

Theo kon de vrouw samen met andere buren van het balkon redden. Daarna viel de deur van het brandende huis in het slot. Daardoor konden ze tragisch genoeg niet meer bij het meisje komen. Senden zei: “We hebben de deur ingetrapt om het meisje naar buiten te halen.” Helaas kwamen ze te laat.

Nu deed Senden een emotionele oproep op Facebook. Hij schreef: “Door een vreselijk ongeval met ernstige brandwonden. Heb je met moed en kracht gestreden. Helaas ging het niet meer. En ben je vanmiddag overleden aan je verwondingen. We hopen dat je in de hemel het kinderparadijs wel mag beleven.”

Lees verder

Holland

‘Goede’ buurvrouw plundert bankrekening van bejaarde dame.

De 75-jarige vrouw was dolblij toen haar buurvrouw aanbood om boodschappen voor haar te doen. Nu is ze 80.000 euro lichter.

Een bejaarde dame uit Breda (75) was dolblij toen haar buurvrouw voorstelde om boodschappen voor haar te doen. De vrouw is zelf immers hulpbehoevend. De nietsvermoedende bejaarde vrouw had haar pinpas en pincode aan de buurvrouw overhandigd, maar dat draaide uit op een nachtmerrie.

Louter ter illustratie.

Nadat de bejaarde vrouw haar rekening niet meer kon betalen, en zelfs haar huis dreigde te verliezen, werden de hulpverleners gealarmeerd. Maandag werd de 59-jarige buurvrouw gearresteerd na een omvangrijk onderzoek. Ze zou tussen 1 maart 2018 en 1 februari 2019 meer dan 80.000 euro hebben geplunderd van de rekening van haar buurvrouw.

Verder wordt ze ervan verdacht een internet betaalaccount te hebben geopend op naam van het slachtoffer. Mogelijk deed ze dat aan de hand van een telefoon die ze uit de woning van de dame stal.

Lees verder
Advertisement

Trending