Connect with us

Heftig

Babymeisje lag 3 dagen in hotelkamer bij lichamen van dode ouders die overdosis hadden genomen.

Ons hart breekt in duizend stukjes.

Een zes maanden oud babymeisje werd gevonden op het randje van de dood nadat ze drie dagen in een hotelkamer lag bij haar dode ouders.

Het kind werd vrijdagmiddag gevonden nadat haar ouders overleden aan een overdosis. De hotelkamer lag vol met spullen om drugs te gebruiken.

Een agent, die gevraagd werd om een welzijnscontrole uit te voeren, vond de zwaar uitgedroogde baby in het Rodeay Inn hotel in de buurt van Whitehall in de Amerikaanse staat Michigan.

Het kind werd geïdentificeerd als Skylah, de dochter van Jessica Bramer (26) en Christian Reed (28).

De politie van Michigan bracht een verklaring naar buiten: “We vermoeden dat het kind verschillende dagen alleen in de kamer lag. De zes maanden oude baby ligt in kritieke toestand in het Helen DeVos Children’s Hospital.”

Er werd een autopsie uitgevoerd op de lichamen van de ouders, maar er werd niet meteen een precieze doodsoorzaak gevonden. De resultaten van het toxicologisch onderzoek zullen nog een maand op zich laten wachten.

Familieleden zeiden dat Bramer en Reed geregeld in de gevangenis belandden. Ze zeggen dat de grootouders van Skylah de politie al in januari contacteerde omdat ze zich zorgen maakten over het welzijn van het kind.

Het is nog onduidelijk wie er nu voor het kind zal zorgen.

Dit is zo pijnlijk en droevig. Sommige ouders verdienen het gewoon niet om een kind te hebben. Dit meisje werd veel te vroeg uit het leven gerukt en kreeg nooit een eerlijke kans. Het is zo belangrijk om alle mogelijke gevallen van kinderverwaarlozing en mishandeling te melden bij de bevoegde instanties om dergelijke drama’s te vermijden.

Bron en afbeeldingen: Facebook en The Sun

Lees verder

Heftig

Moeder van Mark Rutte overleden

De moeder van premier Mark Rutte is overleden. Ze is 96 jaar geworden.

De premier en zijn familie hebben haar afgelopen vrijdag in besloten kring begraven. Ze is overleden op woensdag 13 mei, naar nu bekend is geworden. De afgelopen weken werkte de premier gewoon door.

De moeder van de premier woonde al enige tijd in een verzorgingstehuis in Den Haag. Vorige maand werd bekend dat er in het tehuis corona was uitgebroken. Daaraan is Ruttes moeder in elk geval niet overleden, want vlak voor haar overlijden is ze daar nog op getest.

Rutte was al jaren mantelzorger voor zijn moeder, die al sinds eind jaren ’80 weduwe was. De laatste weken voor haar dood kon hij haar door de coronamaatregelen niet meer bezoeken.

De vader van Rutte was eerst getrouwd met haar zus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleed zij in een Jappenkamp. Toen Ruttes vader na de oorlog terugkeerde naar Nederland, klikte het met de jongere zus van zijn vrouw. Hij had haar voor het laatst gezien toen ze nog een meisje was, zo vertelde Rutte ooit in een interview. Ondanks het leeftijdsverschil trouwden ze en kregen nog kinderen. Rutte is de jongste uit het gezin en heeft zes oudere (half) broers en zussen. Eind jaren tachtig verloor hij ook al een broer aan aids en later nog een zus.

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Trending