Connect with us

Heftig

92-jarige moeder bekent moord op zoon om te voorkomen dat hij haar in tehuis zou steken.

Ze betoonde geen spijt.

Een video van de politie toont het moment waarop een 92-jarige vrouw bekende dat ze haar zoon vermoord had om te vermijden dat hij haar in een verzorgingstehuis zou steken.

Anna Mae Blessing (92) werd in juli 2018 gearresteerd voor de moord op haar 72-jarige zoon, Thomas Blessing, in hun huis in de Amerikaanse staat Arizona. Ze raakte overstuur nadat haar zoon haar verteld had dat ze naar een verzorgingstehuis zou gaan. Daarna verstopte ze twee pistolen in haar jurk en confronteerde haar zoon.

Blessing verklaarde aan de politie: “Ik haalde de trekker over en het brak de spiegel en ik weet niet wat ik deed. Dan kwam Thomas op me af, dus haalde ik de trekker nog eens over. Ik ben er zeker van dat de tweede kogel hem raakte.”

Ze woonde bij haar zoon en zijn vriendin, Julia, die de wapens kan afpakken, waarna ze de politie belde. De audio van de oproep werden onlangs vrijgegeven.

Tijdens een 11 uur durende ondervraging verklaarde Blessing: “Ik wilde niet naar een verzorgingstehuis en hij had me beloofd dat ik dat nooit hoefde.”

Het leek erop dat ze geen spijt had van de moord op haar zoon, maar dat ze zich slecht voelde dat ze het wapen op Julie gericht had.

Het proces van Blessing zou in maart beginnen, maar ze overleed op 25 januari.

Bekijk de video hieronder. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: ABC15

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Heftig

Politie Almere deelt beelden van bizar steekwapen gebruikt tijdens bijna fatale steekpartij.

Verdachte steekpartij gebruikte boksbeugel met spies.

De politie van Almere deelde beelden van een tiener die op klaarlichte dag in augustus een 29-jarige man probeerde dood te steken. De beelden tonen een erg bizar wapen: een soort boksbeugel met een vlijmscherpe spies.

YouTube

Het bijna fatale steekincident vond plaats op 14 augustus, kort na het middaguur. Vijf personen kregen het aan de stok met een 29-jarige man, die vervolgens werd neergestoken. Het slachtoffer werd in de buik geraakt en overleed bijna aan zijn verwondingen. Een grootschalige zoekactie leverde niets op. Het publiek werd opgeroepen om uit te kijken naar de vijf verdachten. De groep wordt duidelijk in beeld gebracht op de bewakingsbeelden die via het opsporingsprogramma Bureau Flevoland openbaar werden gemaakt.

Een camera van een restaurant in Almere legde haarscherpe beelden vast van de hoofdverdachte. De politie deed een oproep aan de man en andere getuigen om zich te melden.

Lees verder

Trending