Connect with us

Emotioneel

15-jarige houdt vriend tijdens laatste adem in de armen.

Een droevig, ultiem afscheid.

De 15-jarige Stephanie Ray en de 16-jarige Blake Ward uit Dudley in het Verenigd Koninkrijk zijn een setje sinds februari 2018. Ze houden zielsveel van elkaar en de tieners brengen elke vrije minuut met elkaar door en smeden toekomstplannen. Maar een alledaagse uitstap met zijn gezin zou een fatale afloop kennen voor de 16-jarige Blake.

Op 31 juli 2018 maakte hij een uitstap naar het strand in Tywyn, een badplaats aan de westkust van Engeland. Toen Blake zich echter te diep in het water waagde, werden hij en twee andere familieleden met de stroming meegesleurd en in open zee getrokken. De andere familieleden waarschuwden de kustwacht en die gingen onmiddellijk op zoek naar de vermiste personen. Er werden boten en een helikopter ingezet. Ze vonden Blake met zijn gezicht omlaag in het water drijvend. De 16-jarige jongen werd gereanimeerd en per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Stephanie werd over het ongeval ingelicht en ze snelde zich meteen naar het ziekenhuis, waar ze geen seconde van zijn zijde zou wijken.

Stephanie zou vijf dagen en vier nachten bij het bed van Blake waken, maar de dokters konden niets meer doen voor hem. Zijn hersenen waren zwaar beschadigd door het zuurstoftekort. Zijn lichaam kon alleen nog maar met machines in leven gehouden worden. Uiteindelijk besliste de familie van Blake op aanraden van de dokters om de stekker uit te trekken. Terwijl hij zijn laatste adem uitblies, ruste Stephanie liefdevol op zijn schouder, voordat de machines onherroepelijk werden uitgeschakeld.

In een emotionele Facebookpost schrijft de 15-jarige Stephanie over het trieste overlijden van haar vriend.

“Vandaag was de slechtste dag van mijn leven, een dag die ik nooit zal vergeten. Zoals de meesten onder jullie weten, was Blake vorige vrijdag betrokken bij een verschrikkelijk ongeluk. Sindsdien ben ik niet van zijn zijde geweken. Zoals jullie weten, was Blake een liefdevolle, medelevende persoon die altijd klaarstond voor anderen. Gisteren kregen we te horen dat Blake nooit meer zou herstellen omdat zijn brein teveel schade had opgelopen en zijn familie moest de harde beslissing nemen om de machines uit te schakelen en hem te laten gaan. Hij was heel bijzonder voor mij, we hadden iets speciaals en dat zal voor altijd bij ons blijven. Blake en ik hadden onze hoogtes en laagtes, die we samen overleefden. Hij leed geen pijn en werd omringd door zijn familie toen hij afscheid van ons nam. Hij zal voor altijd gemist worden en hij zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart. Ik zal je nooit vergeten, Blake. Vlieg met de engelen, lieve schat, en ik zal je trots maken. Ik hou van je en zal dat altijd doen!”

DEEL dit hartverscheurend bericht met iedereen die je kent.

Bron en afbeeldingen: Facebook

Lees verder

Emotioneel

Pierce Brosnan begeleidde dochter stiekem naar altaar, dagen voor ze strijd tegen kanker verloor.

Ze overleed aan dezelfde ziekte die ook haar mama en oma doodde.

Charlotte Brosnan trouwde in het grootste geheim enkele dagen voordat ze zou overlijden aan de ziekte die ook haar moeder en oma doodde. De toen 42-jarige werd in 2013 door haar vader Pierce Brosnan naar het altaar begeleid om te trouwen met haar vriend Alex Smith. Helaas zou ze twee weken later overlijden aan eierstokkanker.

Charlotte was de dochter van de eerste vrouw van Pierce Brosnan, Cassandra Harris, met wie hij in 1980 trouwde.

Charlotte was van kleins af aan omgeven door faam als dochter van ‘Bond girl’ – Cassandra Harris die meespeelde in de film ‘For Your Eyes Only’.

Na het overlijden van haar biologische vader in 1986 adopteerde Pierce zowel Charlotte als haar broer Christopher. Ze namen zijn achternaam aan en kregen later een halfbroertje toen Pierce en hun moeder een zoontje, Sean, verwelkomden.

In 1987 kreeg Cassandra Harris de diagnose van eierstokkanker, dezelfde ziekte waaraan ook haar moeder gestorven was.

Helaas zou Cassandra haar gevecht met de ziekte op 43-jarige leeftijd verliezen in 1991. Volgens de media had Charlotte zwaar te lijden onder het overlijden van haar moeder. Ze moest met lede ogen aanzien hoe haar moeder langzaam de strijd begon te verliezen, wat eindelijk zelfs leidde tot depressies en verslavingen.

In 2003 liet Charlotte zich opnemen in een rehab in Engeland om af te kicken van haar alcohol- en drugsverslaving.

Charlotte trad in de voetsporen van haar ouders en begon te acteren, maar de eierstokkanker zou haar leven opnieuw vernietigen. Nadat ze dezelfde diagnose kreeg als haar moeder, moest ze een extreem zware behandeling ondergaan.

Niettemin slaagde Charlotte erin om positief te blijven. Op 28 juni 2013 verloor ze toch haar gevecht tegen de verschrikkelijke ziekte en nam ze omringd door haar familie en geliefden afscheid van het leven. Ze overleed in het bijzijn van haar echtgenoot Alex, haar kinderen Isabella en Lucas, en haar broers Christopher en Sean.

Amper enkele dagen voor haar tragisch overlijden, trouwde ze nog met de liefde van haar leven Alex. Het koppel gaf elkaar het jawoord tijdens een private ceremonie, alleen in het bijzijn van familie en hechte vrienden.

Hoewel het nu erg droevig lijkt, zegt een familievriend dat de bruiloft een prachtig moment was.

View this post on Instagram

❤️ ❤️#CharlotteBrosnan #PierceBrosnan

A post shared by 𝒥𝓊𝓁𝒾𝒶 (@piercebrosnan_rusfan) on

“Het was de meest ontroerende dag van mijn leven. Het was geen dag om verdrietig te zijn. Alex en Pierce glimlachten breed.”

De voormalige James Bond onderbrak de opnames voor ‘November Man’ om aan het sterfbed van zijn dochter te zijn, enkele dagen nadat hij haar had weggegeven aan haar vriend Alex Smith.

Kanker is een verschrikkelijke ziekte, waar we als mens en mensheid tegen moeten blijven vechten. Rust in vrede, Charlotte Brosnan.

Lees verder

Emotioneel

Ontroerend ‘wenslijstje’ van Yolanthe voor zoontje Xess Xava gaat viraal.

Hier zal elke ouder zich wel in herkennen!

Het is geen geheim dat Yolanthe Cabau een stormachtige tijd achter de rug heeft. Op liefdesgebied kreeg ze het na de breuk met echtgenoot Wesley Sneijder zwaar te verduren. Voor haar zoontje Xess Xava heeft ze niets dan liefde. Op Instagram deelde de actrice een erg emotionele boodschap voor haar engeltje.

Bij een wondermooi kiekje met haar zoontje schreef ze:

“Mijn wens voor jou … Gelach om je lippen te kussen, schoonheid voor je ogen om te zien, zonsondergangen om je hart te verwarmen, regenbogen om de wolken te volgen, glimlachen wanneer verdriet binnendringt, knuffels wanneer geesten zakken. Comfort op moeilijke dagen, geloof zodat je kunt geloven, vertrouwen voor als je twijfelt, geduld om de waarheid te accepteren, kleuren die je opvrolijken, moed om jezelf te leren kennen en liefde om je leven te voltooien.”

Instagram

De lovende reacties laten niet lang op zich wachten. Ook beroemd Nederland reageert op haar ontroerende boodschap. Zangduo Susan en Freek schreef: “Heel lief!” Jan Versteegh liet enkele hartjes voor de moeder achter.

Hoewel Yolanthe het op professioneel gebied erg druk heeft gehad, probeert ze altijd tijd te maken voor haar zoontje. Daarover verklaarde ze eerder: “Ik vind het ook belangrijk dat ik hem een boekje kan voorlezen voor het slapengaan en in de ochtend met hem kan ontbijten. Soms lukt dat niet als ik lange dagen maak. Maar ik zorg dat hem niks tekort komt. Zeker niet mijn liefde en aandacht.”

Lees verder

Emotioneel

Mama van zes in coma na zware mishandeling door vriend.

De familie deelde haar verhaal om anderen dezelfde tragedie te besparen.

Een dolgedraaide man sloeg zijn vriendin, een moeder van zes kinderen, zo hard dat ze in coma belandde. Tragisch genoeg zou ze vier dagen later aan haar verwondingen overlijden. Het verhaal van deze moeder moet verteld worden om te vermijden dat dit ooit nog iemand overkomt.

Jessica Nicole Alva (35) was mama van zes kinderen. Ze belandde echter in een misbruikende relatie. De relatie was zo giftig dat de moeder in elkaar werd geslagen door haar vriend en in coma belandde. Vier dagen later overleed ze aan haar verwondingen.

De moeder van Jessica, Cindy Martin-Wolfe, postte heftige foto’s op Facebook om anderen aan te tonen hoe gevaarlijk dergelijke misbruikende relaties kunnen zijn.

Een gebroken moeder schreef op Facebook: “Dit is hoe haar vriend toont dat hij van haar houdt. Hij is nu op de vlucht, haar kinderen werden opgevangen door de sociale dienst. Onze familie is compleet verwoest.”

Enkele dagen na het maken van deze foto’s bezweek Jessica aan haar verwondingen. Cindy wil nu andere mensen waarschuwen voor huiselijk geweld en startte een GoFundMe pagina genaamd Justice for Jessica om de kinderen van Jessica financieel te steunen.

De moeder liet zes kinderen achter, die nu zonder hun geliefde mama moeten opgroeien. Dat vreet enorm aan Cindy.

De vriend sloeg na de feiten op de vlucht.

Vlak na de aanval schreef Cindy: “Ik zit nu in het San Francisco Trauma Hospital met mijn dochter, Jessica. Ze werd opgenomen op de afdeling intensive care als gevolg van huiselijk geweld. Haar lichaam zit onder de blauwe plekken, er zitten grote bulten op haar hoofd en ze werd gewurgd.”

Ze gaat verder: “De dokters hadden drie pogingen nodig om haar hart weer aan de praat te krijgen, ze kan nog altijd niet zelfstandig ademen.”

Tragisch genoeg zou Jessica op 6 april aan haar verwondingen bezwijken. Ze had niet meer de kracht om te vechten. Cindy sloot haar bericht af: “Ik vraag iedereen om de stem van Jessica te zijn. Deel mijn bericht. Ik dank je met mijn gebroken hart.”

DEEL dit bericht om mensen bewust te maken van de fatale gevolgen van huiselijk geweld. Dit is onaanvaardbaar!

Getuigen of slachtoffers van huiselijk geweld kunnen terecht bij Veilig Thuis op het nummer 0800-2000.

Bron en afbeeldingen: Facebook

Lees verder
Advertisement

Trending