Connect with us

Heftig

10-jarige jongen filmt hoe moeder bevalt in rijdende auto.

Bloedstollende beelden!

Waarschuwing: De onderstaande video bevat live beelden van een bevalling en zouden op sommige personen schokkend kunnen overkomen.

Een 10-jarige jongen legde het moment vast waarop zijn moeder beviel op de passagiersstoel van hun rijdende auto.

De beelden tonen hoe de moeder met haar voeten op het dasboard ligt, terwijl de vader Michael Addison zo snel, maar ook zo veilig mogelijk, naar het ziekenhuis probeert te rijden. Het ziekenhuis bevond zich op zo’n tien minuutjes.

Enkele minuten nadat ze vertrokken waren, werd het duidelijk dat baby Joilee niet wilde wachten tot in het ziekenhuis. Vier minuutjes nadat ze in de auto gestapt waren, was hij er al!

Het moment werd door de broer van de baby, de tienjarige Jayden, op camera vastgelegd. Papa Michael vertelde aan ABC13: “We waren een prebevallingsvideo aan het maken en bereidden ons voor op de komst van onze baby. We hadden niet verwacht dat het binnen de vier minuten zou gebeuren!”

In de video zien we hoe papa Michael de camera toespreekt en zegt: “Joilee, het is je papa, ik wilde je gewoon laten weten, je maakt een grote opwachting in mijn auto, we waren onderweg naar het ziekenhuis, we houden van je, en we zullen je snel zien.”

De zoon van Michael, Jayden, is echter meer bezorgd over de praktische kant van de zaak en zei: “Haast je!”

Wanneer de familie eindelijk bij het ziekenhuis aankomt, begint het kleintje te huilen. Later liet de familie weten dat moeder en kind het goed stellen.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n spannende beelden vond!

Waarschuwing: Onderstaande video niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Bron en afbeeldingen: ABC13, Twitter en UNILAD

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Heftig

Politie Almere deelt beelden van bizar steekwapen gebruikt tijdens bijna fatale steekpartij.

Verdachte steekpartij gebruikte boksbeugel met spies.

De politie van Almere deelde beelden van een tiener die op klaarlichte dag in augustus een 29-jarige man probeerde dood te steken. De beelden tonen een erg bizar wapen: een soort boksbeugel met een vlijmscherpe spies.

YouTube

Het bijna fatale steekincident vond plaats op 14 augustus, kort na het middaguur. Vijf personen kregen het aan de stok met een 29-jarige man, die vervolgens werd neergestoken. Het slachtoffer werd in de buik geraakt en overleed bijna aan zijn verwondingen. Een grootschalige zoekactie leverde niets op. Het publiek werd opgeroepen om uit te kijken naar de vijf verdachten. De groep wordt duidelijk in beeld gebracht op de bewakingsbeelden die via het opsporingsprogramma Bureau Flevoland openbaar werden gemaakt.

Een camera van een restaurant in Almere legde haarscherpe beelden vast van de hoofdverdachte. De politie deed een oproep aan de man en andere getuigen om zich te melden.

Lees verder

Trending