Connect with us

Heftig

10-jarige jongen filmt hoe moeder bevalt in rijdende auto.

Bloedstollende beelden!

Waarschuwing: De onderstaande video bevat live beelden van een bevalling en zouden op sommige personen schokkend kunnen overkomen.

Een 10-jarige jongen legde het moment vast waarop zijn moeder beviel op de passagiersstoel van hun rijdende auto.

De beelden tonen hoe de moeder met haar voeten op het dasboard ligt, terwijl de vader Michael Addison zo snel, maar ook zo veilig mogelijk, naar het ziekenhuis probeert te rijden. Het ziekenhuis bevond zich op zo’n tien minuutjes.

Enkele minuten nadat ze vertrokken waren, werd het duidelijk dat baby Joilee niet wilde wachten tot in het ziekenhuis. Vier minuutjes nadat ze in de auto gestapt waren, was hij er al!

Het moment werd door de broer van de baby, de tienjarige Jayden, op camera vastgelegd. Papa Michael vertelde aan ABC13: “We waren een prebevallingsvideo aan het maken en bereidden ons voor op de komst van onze baby. We hadden niet verwacht dat het binnen de vier minuten zou gebeuren!”

In de video zien we hoe papa Michael de camera toespreekt en zegt: “Joilee, het is je papa, ik wilde je gewoon laten weten, je maakt een grote opwachting in mijn auto, we waren onderweg naar het ziekenhuis, we houden van je, en we zullen je snel zien.”

De zoon van Michael, Jayden, is echter meer bezorgd over de praktische kant van de zaak en zei: “Haast je!”

Wanneer de familie eindelijk bij het ziekenhuis aankomt, begint het kleintje te huilen. Later liet de familie weten dat moeder en kind het goed stellen.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n spannende beelden vond!

Waarschuwing: Onderstaande video niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Bron en afbeeldingen: ABC13, Twitter en UNILAD

Lees verder

Heftig

Moeder van Mark Rutte overleden

De moeder van premier Mark Rutte is overleden. Ze is 96 jaar geworden.

De premier en zijn familie hebben haar afgelopen vrijdag in besloten kring begraven. Ze is overleden op woensdag 13 mei, naar nu bekend is geworden. De afgelopen weken werkte de premier gewoon door.

De moeder van de premier woonde al enige tijd in een verzorgingstehuis in Den Haag. Vorige maand werd bekend dat er in het tehuis corona was uitgebroken. Daaraan is Ruttes moeder in elk geval niet overleden, want vlak voor haar overlijden is ze daar nog op getest.

Rutte was al jaren mantelzorger voor zijn moeder, die al sinds eind jaren ’80 weduwe was. De laatste weken voor haar dood kon hij haar door de coronamaatregelen niet meer bezoeken.

De vader van Rutte was eerst getrouwd met haar zus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleed zij in een Jappenkamp. Toen Ruttes vader na de oorlog terugkeerde naar Nederland, klikte het met de jongere zus van zijn vrouw. Hij had haar voor het laatst gezien toen ze nog een meisje was, zo vertelde Rutte ooit in een interview. Ondanks het leeftijdsverschil trouwden ze en kregen nog kinderen. Rutte is de jongste uit het gezin en heeft zes oudere (half) broers en zussen. Eind jaren tachtig verloor hij ook al een broer aan aids en later nog een zus.

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder

Trending