Connect with us

Funny

In dit wijnhotel kan je in een reusachtig wijnvat slapen.

Wie wil hier niet een keertje overnachten?

Wie houdt er niet van vakantie? En ook een goed glas wijn is voor heel wat mensen een favoriete bezigheid om te relaxen. Beeld je eens in dat je beiden kunt combineren? Dat is precies wat dit wijnhotel aanbiedt.

In de wijngaard Quinta de Pacheca in de Portugese Douro wijnstreek kunnen de gasten overnachten in een wijnvat!

Alles in het hotel draait om wijn. De gasten ontwaken in een hotelkamer in de vorm van een reusachtig wijnvat. Het hotel is gelegen in een grote wijngaard die al 116 bestaat. Er is een rond bed, wifi, airconditioning en een badkamer.

De wijngaard produceert rode en witte wijn, port en rosé. De streek is nog het meest bekend omwille van hun port, maar ook de rode wijnen zijn erg populair bij wijnkenners. Ontdek meer over dit unieke wijnhotel op de volgende pagina!

Pagina's: 1 2

Lees verder

Funny

Nederland giert om nieuw komisch duo Martien en Paul.

“Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m’n broek van het lachen!”

De eerste aflevering van Ranking the Stars was meteen een schot in de roos. En dat hebben de makers vooral te danken aan de briljante zet om Martien Meiland uit te nodigen. De kasteelheer was met voorsprong de grote ster. Maar Martien moet wel nog een beetje oefenen op de namen van de BN’ers.

Instagram

Martien Meiland daalde als eerste de trap af met presentator Paul de Leeuw. De twee zijn al zo goed op elkaar ingespeeld alsof het lijkt dat ze al jaren een komisch duo vormen. Dat is ook de mening van Patricia Paay: “Jullie zijn leuk samen!” De Leeuw speelt meteen op de opmerking in en antwoordt: “Ja, Patricia is doof!”

De kijkers reageerden laaiend enthousiast en meteen na de eerste aflevering werd Ranking the Stars zelfs een trending topic op de social media. Een fan vatte het zo samen: “Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m’n broek van het lachen!”

View this post on Instagram

Rts 20.30 rtl5 vanavond!

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Lees verder

Funny

Piloot die met gezin op vakantie vertrekt, vliegt vertraagde vlucht zelf naar bestemming.

Zijn vrouw wilde gewoon echt op vakantie!

Een man die met zijn gezin vanaf de luchthaven in Manchester op vakantie wilde vertrekken, redde ook de vakantie van zijn medepassagiers door het easyJet vliegtuig zelf naar Alicante te vliegen. Nee, dit is niet het scenario van een film waarin een held de piloot bewusteloos in de cockpit aantreft en de knuppel in handen neemt. Gelukkig voor de mensen aan boord, was Michael Bradley een echte piloot.

YouTube

De man was helemaal niet verplicht om een handje toe te steken omwille van een piloot die niet kwam opdagen. Maar na een beetje aanmoediging van zijn vrouw, die wellicht echt op vakantie wilde vertrekken, nam hij zelf plaats in de cockpit.

Een van de passagiers filmde de speech die Bradley voor het opstijgen gaf. De video, gedeeld door moeder Michelle Potts, toont hoe de held zegt: “Mijn vrouw, die met mijn zoontje op rij 15 zit – hopelijk slaapt hij nu – gaf me een tik op m’n achterhoofd en zei: ‘Onze vlucht heeft twee uur vertraging omdat er een kapitein ontbreekt op onze vlucht. Dus vlak voor we door de security gingen, dacht ik: ‘Ik vraag me af of dit een telefoontje waard is …? Ik denk dat het dat is want ik wil echt op vakantie vertrekken’.

Daarop belde de piloot easyJet en zei dat hij stond te niksen in de terminal en zijn licentie bij zich had. Bradley zei hen: “Ik heb mijn ID bij me en ik zou echt graag op vakantie vertrekken, en als je een gunst nodig hebt, ben ik klaar om te vertrekken.”

38 seconden later belden ze hem terug met de boodschap: “Alsjeblieft, alsjeblieft met een grote kers er bovenop, zou je het vliegtuig naar Alicante kunnen vliegen?”

Beseffend dat hij gewoon casual gekleed was, antwoordde hij: “Als het voor jullie oké is dat een van de piloten er vandaag zo uitziet, gaan we naar Alicante.”

Uit het gejuich van de passagiers bleek dat ze er geen probleem mee hadden!

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij bedankte later de tussenkomst van Bradley en verzekerde dat alles volgens de veiligheidsvoorschriften verliep. “Dit is compleet in regel met de regels omdat hij zijn licentie en identiteitskaart bij zich had. Veiligheid is altijd onze eerste prioriteit.”

Lees verder

Animals

Bezorgde hond kijkt hoe papa levensreddende operatie uitvoert op lievelingsspeeltje.

Kijk die bezorgde blik op zijn gezicht eens!

Deze pluizige hond genaamd Leo is stapelverliefd op zijn familie. Maar er is nog iets waarvan hij houdt – het bruine pluchen beest dat hij overal met zich meesleept. “Het is zijn favoriete speeltje”, zei het baasje van Leo, Hayley Alaxanian, aan The Dodo.

Maar onlangs bedreigde een kleine misstap het liefdesverhaal tussen Leo en zijn lievelingsspeeltje. Onlangs was Leo met het pluchen dier aan het spelen toen het noodlot toesloeg. Op een of andere manier was de enthousiaste Leo er per ongeluk in geslaagd om een gat in zijn pluchen vriend te maken. Dit is een levensbedreigende verwonding voor elk pluchen beest …

Gelukkig wist het baasje meteen wat hem te doen stond toen de omvang van de ‘verwondingen’ duidelijk werd. Uiteraard was Leo de hond kapot van verdriet.

“Mijn vader had het speeltje afgenomen en weggelegd zodat hij er niet bij kon, maar hij was aan het huilde en probeerde het te pakken”, zei Hayley. “Toen besloot mijn vader om zijn naaidoos erbij te halen en begon het dicht te naaien.”

Tijdens de noodoperatie week Leo geen seconde van zijn pluchen vriend.

De ingreep verloop gelukkig zonder complicaties en nu zijn Leo en zijn lievelingsspeeltjes weer herenigd.

Maar aan de onderstaande video te zien, was Leo er tijdens de operatie toch niet al te gerust in. DEEL deze video om ook andere hondenliefhebbers aan het glimlachen te brengen!

Lees verder

Trending