Connect with us

Nieuwste

Meisje ziet lichtflits voor tent – gaat naar buiten en ziet vriendje met gezicht naar beneden liggen.

Toen ze hem omdraaide, beleefde ze de schok van haar leven.

Soms kan een ontspannende vakantie of uitstap een desastreuze wending krijgen die niemand had zien aankomen. Dat was het geval voor de 18-jarige Juliet Moore en Isaiah Cormier toen ze gingen kamperen in de Ruby Gulch streek in Colorado in de VS. De tieners waren na een wandeling pas teruggekeerd na hun kampeerplaats toen het begon te regenen. Niet wetende wat hen te wachten stond, begonnen de tieners hun spullen in de tent op te bergen.

Juliet was in de tent aan het schuilen toen ze plotseling een felle lichtflits zag. Ze riep meteen om haar vriend maar er volgde geen antwoord. Gealarmeerd stak ze haar hoofd buiten en zag haar vriend met zijn gezicht naar beneden op de grond liggen. Ze wist meteen dat er iets heel erg fout aan de hand was. Isaiah werd in zijn nek getroffen door een bliksem. Juliet schoot meteen in actie en draaide hem om op zijn rug. Ze begon meteen naar een hartslag te zoeken, maar kon niets voelen of horen. Gelukkig voor hem had Juliet enkele weken voordien pas een reanimatiecursus gevolgd en begon meteen op zijn borst te drukken en mond-op-mond beademing te geven.

Na enkele drukken hapte Isaiah naar adem, maar stopte onmiddellijk weer met ademen. Juliet begon nog meer te drukken en deed alles om hem terug tot leven te wekken. Haar gedachten schoten alle kant uit terwijl ze bleef denken: “Je kan nog niet gaan. Er zijn nog zoveel dingen die ik met jou wil doen. Je mag me zo vroeg niet verlaten.” Isaiah ontwaakte en ze hadden geluk dat ze genoeg ontvangst hadden om de hulpdiensten te bellen. Ze schreeuwde om hulp en een naburige kampeerder kwam met zijn zoon aangelopen. Samen legden ze Isaiah in de auto en haastten zich naar het ziekenhuis.

Niet veel mensen kunnen zeggen dat hun vriendin hun leven redde, maar in het geval van Isaiah mag hij van geluk spreken dat Juliet geen seconde aarzelde.

Leer in de onderstaande video meer over dit verhaal en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: ShareTap

Lees verder

Nieuwste

Meisjes in auto snappen dus nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal…

Sinds kort weten we dat Nederland voorlopig nog ietsje verder op slot gaat. En dat zelfs tot 1 juni. Ehh juni! Grote groepen mensen mogen niet meer bijeen komen en onderling moet men proberen anderhalve meter afstand te bewaren.

Het coronavirus is immers zeer besmettelijk en dat gebeurd vaak via hoesten of niezen. Nu is het natuurlijk nog maar de vraag of iedereen in Nederland zich gaat houden aan deze regels…

Meisje snapt nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal
Want als de gemiddelde Nederlander net zo reageert als deze jongedame zijn we echt verloren als mensheid! Luister zelf maar even anders:

Lees verder

Nieuwste

Albert Heijn onder vuur door manipulatie van deze foto van werknemers:

Tijdens de coronacrisis zijn bijna alle sectoren de dupe van de gevolgen ervan. Supermarkten als de Albert Heijn lijken daarentegen in gouden tijdens te verkeren. Uit eerdere nieuwsberichten bleek dat de supermarkt tijdens de corona-hamsterweken omzetten haalden die ze tijdens het kerstseizoen alleen zagen.

Vakkenvullers en kassamedewerkers moeten de boel draaiende houden in deze bizarre tijd. Daarom hebben een aantal een boodschap aan de supermarktketen gestuurd. Dit in de vorm van een tekst geschreven met stoepkrijt voor een van de filialen. Er staat “Vakkenvullers, we kunnen niet zonder jullie. Minimumloon 14 euro!”

Albert Heijn manipuleert foto
Albert Heijn was zó trots op de foto dat ze hem zelf ook geplaatst hebben. Maar dan een ietwat aangepaste versie van de foto. Ze hebben namelijk het deel ‘Minimumloon 14 euro’ digitaal weg weten te poetsen en andere stoeptegels te plaatsen.

Lees verder

Nieuwste

Chinese stad Shenzhen verbiedt dus eten hond en kat

SHENZHEN – Naar aanleiding van het uitbreken van de coronacrisis heeft de Chinese stad Shenzhen het eten van honden en katten verboden. Die dieren worden in China traditioneel als voedsel gezien. Maar het virus brengt verandering.

De autoriteiten zeggen dat het verbod van honden en katten eten vanaf 1 mei zal ingaan. Wetenschappers vermoeden dat het coronavirus ooit van dieren op mensen is overgegaan.

„Honden en katten hebben een veel hechtere band met mensen ontwikkeld dan andere dieren”, laat het stadsbestuur weten. „Het verbieden van de consumptie van honden en katten is een veelvoorkomend besluit in ontwikkelde landen als Hongkong en Taiwan”, meldt het bestuur van de ’tech-hoofdstad van de wereld’.

Bron: De Telegraaf

Lees verder

Trending