Connect with us

Funny

Gezin met 4 kinderen verhuist van riante villa naar kleine caravan.

Wacht tot je de binnenkant hebt gezien!

Een gezin bestaande uit een vader, moeder en vier kinderen ruilden hun riante villa in voor een caravan. Maar als we de binnenkant van de caravan zien, kunnen we wel begrijpen waarom.

Alsmaar meer mensen beseffen dat het belangrijk is om een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten. Deze gedachte is iets wat heel wat mensen lijkt aan te spreken. Iedereen heeft thuis wel spullen die ze eigenlijk nooit of zelden gebruiken. Sommige mensen dragen hun steentje bij aan het milieu door deze onnodige apparaten naar de kringloopwinkel te brengen, maar nog anderen hanteren een andere strategie. Kijk maar eens naar de familie Harger. Ze gooiden hun leven compleet om!

View this post on Instagram

Ok, so this is a bit nuts with such a short time frame, but that's the kind of stuff you get when you are making room for miracles! We have tried to emotionally let go of a house that has dropped in our lap, but like a boomerang, God keeps bringing it back to us. With the work we do, a house is so much more than a house. A safe and secure home is also our base of ministry, a school for our children, an office, a place to host overseas teams, a space to offer local community events, an area to process the trauma we witness regularly, and more. The amazing part is that we've had a  MAJOR BREAKTHROUGH with our house situation, but in order for it all to come together, we have to do our part to make it happen. We aren't going to write all the details in this post, but here's the gist of the next step: In the next 48 HOURS, we need to find as many people as possible like you who would JUST CONSIDER partnering with us on ANY SIZED investment loan (terms decided by you.) With this information, we would be able to wisely take the next step. Please send us a private message and we will send you more details, along with references from people walking this journey with us. It would also help greatly if you could pray and share this in whatever way you are able. We are at the beginning of our next season of serving and we are beyond thankful for all of you who have supported us up to this point! #home #family #southafrica #miracle #nomuck

A post shared by No Muck* | J & H Harger (@nomuckmedia) on

Heather, haar echtgenoot en vier kinderen woonden in een grote villa met vier slaapkamers. In 2014 verkochten ze hun huis en verhuisden naar een kleine caravan.

Op Instagram en YouTube tonen ze de wereld hoe ze leven. Iedereen vraagt zich altijd af hoe ze met zoveel personen in zo’n kleine ruimte kunnen wonen. Het antwoord zien we hieronder!

DEEL dit bericht als ook jij zo wel zou kunnen wonen!

Bron en afbeeldingen: Instagram

Lees verder

Funny

Nederland giert om nieuw komisch duo Martien en Paul.

“Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m’n broek van het lachen!”

De eerste aflevering van Ranking the Stars was meteen een schot in de roos. En dat hebben de makers vooral te danken aan de briljante zet om Martien Meiland uit te nodigen. De kasteelheer was met voorsprong de grote ster. Maar Martien moet wel nog een beetje oefenen op de namen van de BN’ers.

Instagram

Martien Meiland daalde als eerste de trap af met presentator Paul de Leeuw. De twee zijn al zo goed op elkaar ingespeeld alsof het lijkt dat ze al jaren een komisch duo vormen. Dat is ook de mening van Patricia Paay: “Jullie zijn leuk samen!” De Leeuw speelt meteen op de opmerking in en antwoordt: “Ja, Patricia is doof!”

De kijkers reageerden laaiend enthousiast en meteen na de eerste aflevering werd Ranking the Stars zelfs een trending topic op de social media. Een fan vatte het zo samen: “Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m’n broek van het lachen!”

View this post on Instagram

Rts 20.30 rtl5 vanavond!

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Lees verder

Funny

Piloot die met gezin op vakantie vertrekt, vliegt vertraagde vlucht zelf naar bestemming.

Zijn vrouw wilde gewoon echt op vakantie!

Een man die met zijn gezin vanaf de luchthaven in Manchester op vakantie wilde vertrekken, redde ook de vakantie van zijn medepassagiers door het easyJet vliegtuig zelf naar Alicante te vliegen. Nee, dit is niet het scenario van een film waarin een held de piloot bewusteloos in de cockpit aantreft en de knuppel in handen neemt. Gelukkig voor de mensen aan boord, was Michael Bradley een echte piloot.

YouTube

De man was helemaal niet verplicht om een handje toe te steken omwille van een piloot die niet kwam opdagen. Maar na een beetje aanmoediging van zijn vrouw, die wellicht echt op vakantie wilde vertrekken, nam hij zelf plaats in de cockpit.

Een van de passagiers filmde de speech die Bradley voor het opstijgen gaf. De video, gedeeld door moeder Michelle Potts, toont hoe de held zegt: “Mijn vrouw, die met mijn zoontje op rij 15 zit – hopelijk slaapt hij nu – gaf me een tik op m’n achterhoofd en zei: ‘Onze vlucht heeft twee uur vertraging omdat er een kapitein ontbreekt op onze vlucht. Dus vlak voor we door de security gingen, dacht ik: ‘Ik vraag me af of dit een telefoontje waard is …? Ik denk dat het dat is want ik wil echt op vakantie vertrekken’.

Daarop belde de piloot easyJet en zei dat hij stond te niksen in de terminal en zijn licentie bij zich had. Bradley zei hen: “Ik heb mijn ID bij me en ik zou echt graag op vakantie vertrekken, en als je een gunst nodig hebt, ben ik klaar om te vertrekken.”

38 seconden later belden ze hem terug met de boodschap: “Alsjeblieft, alsjeblieft met een grote kers er bovenop, zou je het vliegtuig naar Alicante kunnen vliegen?”

Beseffend dat hij gewoon casual gekleed was, antwoordde hij: “Als het voor jullie oké is dat een van de piloten er vandaag zo uitziet, gaan we naar Alicante.”

Uit het gejuich van de passagiers bleek dat ze er geen probleem mee hadden!

Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij bedankte later de tussenkomst van Bradley en verzekerde dat alles volgens de veiligheidsvoorschriften verliep. “Dit is compleet in regel met de regels omdat hij zijn licentie en identiteitskaart bij zich had. Veiligheid is altijd onze eerste prioriteit.”

Lees verder

Animals

Bezorgde hond kijkt hoe papa levensreddende operatie uitvoert op lievelingsspeeltje.

Kijk die bezorgde blik op zijn gezicht eens!

Deze pluizige hond genaamd Leo is stapelverliefd op zijn familie. Maar er is nog iets waarvan hij houdt – het bruine pluchen beest dat hij overal met zich meesleept. “Het is zijn favoriete speeltje”, zei het baasje van Leo, Hayley Alaxanian, aan The Dodo.

Maar onlangs bedreigde een kleine misstap het liefdesverhaal tussen Leo en zijn lievelingsspeeltje. Onlangs was Leo met het pluchen dier aan het spelen toen het noodlot toesloeg. Op een of andere manier was de enthousiaste Leo er per ongeluk in geslaagd om een gat in zijn pluchen vriend te maken. Dit is een levensbedreigende verwonding voor elk pluchen beest …

Gelukkig wist het baasje meteen wat hem te doen stond toen de omvang van de ‘verwondingen’ duidelijk werd. Uiteraard was Leo de hond kapot van verdriet.

“Mijn vader had het speeltje afgenomen en weggelegd zodat hij er niet bij kon, maar hij was aan het huilde en probeerde het te pakken”, zei Hayley. “Toen besloot mijn vader om zijn naaidoos erbij te halen en begon het dicht te naaien.”

Tijdens de noodoperatie week Leo geen seconde van zijn pluchen vriend.

De ingreep verloop gelukkig zonder complicaties en nu zijn Leo en zijn lievelingsspeeltjes weer herenigd.

Maar aan de onderstaande video te zien, was Leo er tijdens de operatie toch niet al te gerust in. DEEL deze video om ook andere hondenliefhebbers aan het glimlachen te brengen!

Lees verder

Trending